Vítejte

10.04.2014 08:20

     Stále rozšířenější využívání moderních elektronických informačních a komunikačních systémů, jakož i povinnost daná ustanovením zákona čís. 89/2012 Sb., občanský zákoník a zákonem čís. 90/2012 Sb., zákon o obchodních korporacích, přiměly představenstvo bytového družstva ke zřízení internetových webových stránek. Nespornou výhodou využívání elektronického informačního a komunikačního systému je jeho operativnost a rychlost o aktuálním dění v domě. Na těchto stránkách budou mimo pozvánek na členské schůze a materiálů na nich projednávaných, zveřejňovány postupně i zápisy ze schůzí, všechny vlastní normy a dokumenty přijaté bytovým družstvem, tiskopisy ke stažení, jakož i další informace a písemnosti.

     Mimo elektronického využívání informovanosti členů BD /nájemců/ budou i nadále důležité informace zveřejňovány v Informační skříňce, umístěné ve vestibulu přízemí domu.

    Zřízení stránek bude bezesporu i výhodou pro ty členy BD /nájemce/, kteří byty pronajali, v domě nebydlí, a tudíž nemají možnost průběžného sledování informací zveřejňovaných v Informační skříňce.

     Neváhejte a komunikujte s námi. Vaše názory jsou cennými zdroji a podněty k neustálému zlepšování naší činnosti. Vždyť taková rada či pochvala od spokojeného člena je tou nejlepší odměnou naší práce.